Rreth nesh

ANTRACIT SHPK është kompani familjare e themeluar që nga viti 1992, ndërsa si Antracit brendohet dhe themelohet në vitin 2018. Antracit Shpk merret me distribuimin e shumë brendeve Evropiane dhe Turke në sektorin e akcesorëve të mobiljeve, të kuzhinave, të dyerve të dhomave, dekoreve të brendshme dhe të jashtme, veglave të punës si dhe materialeve të imëta ndërtimore. Gjithashtu merret edhe me shitjen me pakicë të artikujve të fushave të lartëpërmendura në tre pikat shitëse në qytetin e Prizrenit. Brendet kryesore që distribuohen nën ombrellën e kompanisë tonë janë : Hettich , Kesseböhmer , Deventer , SGS, Norton Saint Gobain, Cagsan Merdiven , UnionPlast , Combi Arialdo ,Yuma kilit , FORME Frosio Bortolo , STV , CEAM, AGB, Sofuoglu, Domodek etj.