Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje, sugjerim ose kërkesë të veçantë, na kontaktoni. Ju mund të na dërgoni një email në adresën tonë të postës elektronike ose të plotësoni formularin tonë të kontaktit në faqen tonë të internetit.

Na kontaktoni

Ju lutem plotësoni fletushkën. Informacionet e juaja të detajizuara do të na ndihmojnë.

Zyret tona

Na thirrni, dërgoni një email apo na vizitoni në zyret tona.

Prishtinë, Kosovë

Showroom dhe pika e shitjës
Magjistralja Prishtinë - Shkup, Km.2,
Çagllavicë

Tel:

+383 (46) 666 565

Email:

[email protected]

Orari:

Hëne - Shtune 09.00 - 16:30

Prizren, Kosovë

Showroom dhe pika e shitjës
Rr.Agim Bajrami pn

Tel:

+383 (48) 666 565

Email:

[email protected]

Orari:

Hëne - Shtune 7.30 - 16:30

Prizren, Kosovë

Pika e shitjës
Lubizhdë Prizren - Suharekë kilometri i parë

Tel:

+383 49 832 339

Email:

[email protected]

Orari:

Hëne - Shtune 7.30 - 16:30

Prizren, Kosovë

Depo
Fabrika ish-Perllonka

Tel:

+383 44 666 565

Email:

[email protected]

Orari:

Hëne - Premte 7.30 - 16:30