BAGLLAMA SOF. OKKA E DJATHT

KODI I PRODUKTIT: 11081
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: SOFUOGLU