FREN PER RROTA SHIBERI I HOLLE 2PCS

KODI I PRODUKTIT: 11457
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: RIVER