FINELINE LINIQ DEPTH EXTENSION 600X150X49MM, OAK NATURAL

KODI I PRODUKTIT: 0092060369
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER