POWER CABLE ETOUCH EU, FOR FREEFOLD,-SWING,-SLIDE,-FLAP

KODI I PRODUKTIT: 2719739005
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER