FREEFOLD - TYPE H 5 FO CABINET 770-840MM

KODI I PRODUKTIT: 2718840006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER