NO.15 3D-X, 2-TIER 90° K-LINE,W.KB-XP,PARTLY MOUNTED,ANTHR

KODI I PRODUKTIT: 0021409846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER