IMOVE-SET DOUBLE TRAY 600MM WITH CHIPBOARD SCREW,BOTTOM ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0217129846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER