FREEFLAP MINI OPENING ANGLE LIMITER 90°

KODI I PRODUKTIT: 2716887035
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER