FREEFOLD - TYPE I 5 FO CABINET 840-910MM

KODI I PRODUKTIT: 2718880006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER