SET DUO FLAP SUPPORT WITH BRACKET FOR 37MM HOLE SPACING&WOODEN DOOR

KODI I PRODUKTIT: 2718109966
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER