SET LEMANS II 450MM - SWINGS LEFT ARENAPLUS STYLE, ANTHR./ANTHR.

KODI I PRODUKTIT: 2346229846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER