DISPENSA TRAY 400MM K-LINE, ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0021679846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER