SET DUOFORTE WITH BRACKET FOR 37MM HOLE SPACING&WOODEN DOOR

KODI I PRODUKTIT: 2717020006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER