SET ADAPTER F.20MM ALUMINIUM FRAME FREE FLAP & SWING & SLIDE

KODI I PRODUKTIT: 2716870006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER