DISPENSA FRAME-X 1.8-2.2MM SOFTSTOP

KODI I PRODUKTIT: 0543849846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER