CUTLERY INSERT 500-600MM FINELINE LINIQ ,OAK NATURAL

KODI I PRODUKTIT: 0092020369
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER