DISPENSA 90° FRONT BRACKET-X 300MM ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 2322169846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER