LINERO MOSAIQ EBOXX SET SOCKET DE / ES / IT, GRAPHITE BLACK

KODI I PRODUKTIT: 0089549844
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER