DISPENSA 90° FRONT BRACKET-X 400MM ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 2322179846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER