FRONT CONNECTOR 20X3X110MM, ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0002149846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER