FREEFOLD - TYPE J 5 FO CABINET 910-970MM

KODI I PRODUKTIT: 2718920006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER