DISPENSA/ COMFORT YOUBOXX-SET 5 BOXES ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0052779846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER