DISPENSA TRAY 300MM K-LINE, ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0021669846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER