FREEFOLD - TYPE L 5 FO CABINET 1.000-1.040MM

KODI I PRODUKTIT: 2719000006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER