SET PTO ADDITIONAL MAGNET (WITHOUT EJECT PIN) WITH COUNTERPLATE

KODI I PRODUKTIT: 2720390000
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER