TOPFLEX PULLOUT TABLE FITTING 450-900MM, DROP-DOWN FRONT

KODI I PRODUKTIT: 0052360102
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER