DISPENSA VVS-X FULL-EXTENSION PREMOUNTED SSP&SOFTSTOPP PRO ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0942359846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER