CUTLERY INSERT 400-500MM FINELINE LINIQ ,OAK NATURAL

KODI I PRODUKTIT: 0092010369
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER