SET ETOUCH+WITH EU-DIN PLUG

KODI I PRODUKTIT: 0024407001
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER