FREEFOLD - TYPE G 4 FO CABINET 710-790MM

KODI I PRODUKTIT: 2718790006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER