DISPENSA FRONT PANEL STABILIZER 160X28X20MM INSTALL AT ANY POINT,ANTHRACITE

KODI I PRODUKTIT: 0043509846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER