CONNECTING ROD 474MM FOR 600MM CABINET

KODI I PRODUKTIT: 2719180038
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER