CONNECTING ROD 374MM FOR 500MM CABINET

KODI I PRODUKTIT: 2719170038
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER