SET LEMANS II 450MM - SWINGS RIGHT ARENAPLUS STYLE, ANTHR./ANTHR.

KODI I PRODUKTIT: 2346219846
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER