FREEFOLD - TYPE K 5 FO CABINET 960-1.010MM

KODI I PRODUKTIT: 2718960006
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: KESSEBöHMER