SHINA TELESKOPIKE ME FREN ANTRA 500MM

KODI I PRODUKTIT: 18541
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: x