SHINA TELESKOPIKE ME FREN ANTRA 450MM

KODI I PRODUKTIT: 18540
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: x