SHINA TELESKOPIKE ME FREN ANTRA 400MM

KODI I PRODUKTIT: 18539
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: x