SHINA TELESKOPIKE ME FREN ANTRA 350MM

KODI I PRODUKTIT: 18538
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: x