COVER CAP HINGE CUP THS52/53

KODI I PRODUKTIT: 9088251
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH