HETTICH SENSYS 8676 BAGLLAM 110° 10MM MDF PA FREN ME BALLORE

KODI I PRODUKTIT: 18482
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH