PUSH TO OPEN SILENT 40 ACTRO YOU/ACTRO 5D SET 10 40KG

KODI I PRODUKTIT: 9257892
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH