EURO HEIGHTADJ.LEG 100MM

KODI I PRODUKTIT: 71840
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH