SAH FIXING RAIL TYPE B 3000MM WITHOUT SLIP-OFF PROTECTION OVERLAY 8MM

KODI I PRODUKTIT: 9007651
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH