SAH 130.0-M-RIGHT T=19 TO BE PRESSED IN CARCASE MOUNTING,LONG COMBI HOOK

KODI I PRODUKTIT: 1066279
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH