KA5740/500 RUNNERS FOR RETRACTABLE DOOR 500MM DOOR WIDTH 14KG

KODI I PRODUKTIT: 41375
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH