HETTICH WINGLINE S PER KUZHINA PULL TO MOVE L

KODI I PRODUKTIT: 18403
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH