HETTICH SLIDELINE M INSET 2 KAPAK

KODI I PRODUKTIT: 18399
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH